Renuvion

Zategnuta koža bez reza uz Renuvion

Opuštena koža na stomaku, rukama, leđima, podbratku i nogama postaje prošlost posle samo jednog tretmana!

U hirurškoj sali A medic klinike je dostupna revolucija zvana Renuvion, odnosno zatezanje kože J plazmom.

Tehnologiju koja je apsolutni hit u svijetu među sertifikovanim plastičnim hirurzima, u Crnoj Gori je sprovodi dr Aleksandra Božović – Čelebić.

Renuvion tehnologija omogućava hirurgu da kombinovanim korišćenjem RF energije i Helium plazme postigne maksimalnu kontrakciju kože bez mogućnosti da se ošteti okolno tkivo.

Posebnom kanilom se prolazi ispod kože koja emituje Helium plazmu i koja u trenutku zateže kožu za više od 50%, što se može vidjeti odmah, za vrijeme same intervencije, a dodatna kontrakcija kože se postiže u narednih 3 mjeseca.

ŠTA JE RENUVION?

Renuvion koristi helijumski gas koji je vrlo stabilan i brzo se pretvara u plazmu na nižim temperaturama. Helijumski gas se napaja (RF) radiofrekventnin talasima kako bi napravili snažan i precizan protok hladne plazme.

Preciznost hladnog plazma snopa omogućava da regija bude tretirana bez oštećenja okolnog tkiva. Zbog toga što je helijumski gas vrlo efektan na niskim temperaturama, to mu daje sigurnost i efektnost u zatezanju kože bez oštećenja okoline.

Kako radi Renuvion?

Renuvion se sastoji od tanke kanile koja se plasira ispod kože kroz malu rupicu od 3 mm. RF talasi generišu protok heliuma čime stvaraju preciznu i snažnu kontrakciju kože time što zagrijevaju iznutra, a istovremeno stimulišu i produkciju kolagena.

REGIJE KOJE SE TRETIRAJU?

Svi djelovi tijela na kojima je koža opuštena, bilo da je to posljedica gubitka težine ili nakon trudnoće, tretiranjem Renuvion J plazmom postižemo maksimalnu kontrakciju kože bez hirurških rezova.

Oporavak nakon Renuvion J plazme je neuporedivo lakši, brži i bezbolniji u odnosu na sve druge procedure.

Postignuti rezultat je trajan.